DAT IS MIJN MISSIE !  

Ondernemerschap is iedere dag weer puzzelstukjes aan elkaar leggen. In de regel gaat dat de meeste tijd goed maar soms ben je een puzzelstukje kwijt of je kan het niet vinden. Hierdoor kun je de controle van je onderneming kwijt raken en je business raakt uit koers. Met wie kun je in alle vertrouwen je vraagstukken bespreken? Wie spiegelt jou en wie geeft je feedback? Nu komt mijn rol om de hoek kijken.

HELP 2 DEVELOP
Mijn taak als Entrepreneurial Confidential / Consultant / Coach is om achter de schermen en met de hoogste integriteit je te helpen met specifieke ondernemers problemen. Uit eigen ervaring als ondernemer weet ik dat je deze liever niet bespreekt met anderen en zelf blijft proberen om eruit te komen. Nu weet ik dat je bij het vertrouwd delen van kritische bedrijfsinformatie de blindspots bloot legt en door het kunnen klankborden met een ervaren ondernemer je het beste uit jezelf en je organisatie gaat halen. Ik zie mijzelf als een katalysator die je inzet om het proces te vernellen.

Blijf niet te lang met een probleem zitten en maak een afspraak zodat we hierover vrijblijvend van gedachten kunnen wisselen. Via Zoom of Teams kunnen wij een eerste kennismaking regelen onder het motto:

HET BESTE RESULTAAT BEREIK JE DOOR DELEN VAN KENNIS EN ERVARING

CONTACT
RESULTAAT OPTIMALISATIE  image